Reparation, service og klargøring

Autocenter KBH_Plakater _70x 100-(1)

AutoCenter København kan klare alt på din bil!

AutoCenter København er et autoværksted som udfører alle slags reparationer på biler. Og vores koncept er enkelt: Vi vil altid være de bedste. Derfor lægger vi stor vægt på at tale med dig og lytte til dig som kunde, så vi kan forstå dit reelle behov. – For det nytter jo ikke, at vi servicerer eller reparerer din bil unødig dyrt.
Vi lever af tilfredse kunder. Det er også derfor, vi altid aftaler prisen med dig, inden vi går i gang, for hos os er der ingen skjulte omkostninger og tillæg. Skulle det vise sig, at opgaven ændrer omfang, informerer vi dig og finder en løsning, inden vi afslutter opgaven.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service - AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil. Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke - Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.
Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reperation.

Klik her og book tid til reparation af din bil

Trænger din bil til et serviceeftersyn

Trænger din bil
til et serviceeftersyn

Book tid nu
Dinitrol undervognsbehandling

Dinitrol Rustbeskyttelse i
Gentofte og Hvidovre

Book tid nu
Syn af bil

Altid billigt bilsyn
hos os

Book tid nu