Se åbningstider
AutoCenter København
70222226

Kvalitet vs. Lave priser

« Til bloggen
Dato: 24. juli 2019

Er du typen, der går efter lav pris eller høj kvalitet? 

Ingen har lyst til at betale for meget for at få lavet service eller repareret bilen. Derfor kan det være fristende at vælge et baggårdsværksted, som reklamerer med lave priser. Men er det altid en god ide at vælge det billigste alternativ? Nogen vil måske sige ja og glæde sig over udsigten til en lidt lavere regning her og nu. Men det afgørende er jo ikke kun timeprisen eller den faste pris for et serviceeftersyn eller dækskifte. Kvaliteten af arbejdet og reservedelene skal også med i ligningen. 

 

 • Betaler du en lav pris, risikerer du også, at kvaliteten kan være for ”billig”, så du inden længe skal tilbage på værkstedet. 

 

 • Eller kommer ud for en ulykke, hvis fx dine bremser ikke er justeret og efterspændt rigtigt. 

 

 • Adin undervogn hurtigt ruster, hvis rustbeskyttelsen er sjusket udført. 

 

 • Eller at din mekaniker bliver lidt for kreativ og reparerer ting på din bil, som måske ikke er nødvendige. 

 

Valget er selvfølgelig dit. Men hvis du vælger at få serviceret din bil hos AutoCenter København, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, og at vi kun reparerer det nødvendige. Priserne er nok et lille hak højere end på et baggårdsværksted men slet ikke lige så høje som hos de autoriserede værksteder 

 

Dine fordele som kunde hos AutoCenter København er: 

 

 • Du kan være sikker på kvaliteten.  

 

 • Du kan være tryg ved, at mekanikeren udbedrer fejlene på din bil på den rette måde, så du minimerer risikoen for uheld eller unødvendig slitage.  

 

 • Beløbet på din regning er rimeligt. 

 

 • Du bevarer bilens fabriksgaranti.  

 

 • Du kan låne en velkørende bil mens din egen er til service. 

 

 • Du kan glæde dig over vores høje, personlige serviceniveau 

 

Men hvad er det, der skaber et kvalitetsværksted? Det kan du få et overblik over her. 

 

Den gode værkstedskvalitet 

Biler er forskellige. Så mekanikerne skal have styr på, hvor hårdt hjulets bolte skal efterspændes, hvordan bremsebelægningen skal slibes, og hvor man må skære og svejse, hvis der skal laves pladearbejde på din bil. Alt det og meget mere bliver jævnligt testet i AutoCenter København af uafhængige organisationer. 

Vi har aftaler med både FDM og Teknologisk Institut om, at de en gang om året kontrollerer vores udstyr og værktøj. De kigger fx på, om vores lygteapparat – der bruges til at justere dine lygter er korrekt indstillet, så dine lygter også bliver korrekt indstillet. Eller om vores svejseudstyr lever op til diverse krav og standarder. Om vores måleinstrumenter er retvisende. Om bremseprøvestanden giver en korrekt måling af, hvor god din bil er til at bremse osv. 

 

Og nogle af de biler, vi har rustbeskyttet, gennemgår Teknologisk Institut for at fastslå, om vi er kommet ind i alle hulrum, hvilket man kun kan gøre, hvis man er grundig og følger det såkaldte sprøjteskema, hvor alle procestrin skal udføres og krydses af i skemaet. 

 

Mystery shopper 

En gang om året sender Bosch en såkaldt mystery shopper ud for at tjekke kvaliteten. Mystery shopperen er en person som dig og mig, som kommer med sin bil for at få den serviceret. Vi kender ikke personen og bliver heller ikke adviseret på forhånd. 

 

 • Når bilen er færdig hos os, gennemgår eksperter hos Bosch, om vi har fundet alle fejl og udbedret dem efter bilproducenternes forskrifter.  

 

 • Om forløbet som kunde har været tilfredsstillende.  

 

 • Om vores mekanikere har fulgt serviceplanen.  

 

 • Og om slutfakturaen er rimelig og i overensstemmelse med det udførte arbejde. 

 

Har du i øvrigt lagt mærke til, at vi er en del af Bosch Car Service kæden? Udover mystery shopperen giver vores Bosch-medlemskab en række fordele for dig. Bosch er en stor tysk virksomhed, som leverer et væld af reservedele og komponenter til fx undervognen, elmotorer, startere og indsprøjtningssystemer og meget andet. Bosch er de facto verdens førende leverandør af komponenter til hele bilbranchen, særligt til tyske, franske og asiatiske mærker. Så derfor er de også hovedleverandør af reservedele i den helt rigtige originale kvalitet, når din bil bliver serviceret af os. For mange af vores reservedele kommer fra Bosch. 

 

Som du måske ved, tilslutter man ofte en computer til bilen for blandt andet at diagnosticere de fejl, som ikke kan ses med det blotte øje. Sådanne computerprogrammer skal løbende opdateres for at kunne analysere de allernyeste modeller. Bosch sørger for, at vores programmer løbende bliver opdateret, så vi kan servicere alle bilmærker og modeller, uanset oprindelsesland og alder på bilen. 

 

Kontrol i dagligdagen 

Udover de forskellige årlige kontroller gør vi hver dag meget ud af at levere et godt stykke arbejde. Vi gålangt for at du skal få en god oplevelse, når din bil bliver serviceret hos os. En ting er, at vi kun har uddannede mekanikere og fagfolk ansat. For det andet sørger vi for relevant efteruddannelse. Der er så hastig udvikling inden for bilbranchen, at det er vigtigt at holde sig ajour. For det tredje bruger vores mekanikere tjekskemaer, når de udfører fx tilstandstjek og servicetjek. Og de følger altid producentens anvisninger, når de servicerer din bil. 

 

Så alt i alt synes vi egentlig, at du kan være tryg ved kvaliteten i vores arbejdeOg at priserne også er rimelige, har du vel heller ikke noget imod? 

 

Hvis din bil trænger til service, så ring og bestil tid på 70 22 22 26 eller book en tid online. 

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
5. oktober 2020
Vinterdæk: Klæd bilen på til vinter
Vinteren er på vej og det er på tide, at få skiftet til vinterdæk. Hos AutoCenter København tilbyder vi service på højt niveau og går aldrig ned på kvalitet.
Læs indlæg
9. september 2020
Find den rette type motorolie
Er du i tvivl om hvilken motorolie der er bedst til din bil? så læs med her og bliv klogere på de utallige muligheder der findes på markedet. Hos AutoCenter København guider vi dig til, at finde den rette type motorolie til din bil!
Læs indlæg
20. juli 2020
Tips til nemt at få bilen rent indvendig
Mangler du tips til hvordan du bedst muligt kan få bilen rent indvendig? Læs med her og få de bedste tips
Læs indlæg
24. juni 2020
Gode råd til indhold i bagagerummet
Hos AutoCenter København går vi op i vores kunder sikkerhed og tilfredshed. Læs med her, og find ud af hvad der er vigtigt at have med i bagagerummet i din bil. Hvis man skal på en længere tur, kan man hurtig blive i tvivl om, hvad der er vigtigt at have med og hvad man nok ikke skal tag med.
Læs indlæg
18. juni 2020
Er din bil klar til at tag familien på sommerferie?
I har besluttet jer, for I ville tag bilen på sommerferie. Men er din bil klar til roadtrip? Det enormt vigtigt, at man tjekker sin bil igennem inden man tager på sommerferie med bilen. Hos AutoCenter København sørger vi de væsentlige punkter på din bil. Et sommerferietjek hos AutoCenter København er gratis
Læs indlæg
4. maj 2020
Hvornår skal man skifte dæk?
Hvilke dæk skal man skifte til, og hvornår skal man skifte dæk? Dette er noget mange billister ofte er forvirret over. Hos AutoCenter København, gør vi alt hvad vi kan gøre for, at vejlede dig korrekt i forhold til din bil. Læs med her og bliv klogere på, hvornår man skal skifte dæk
Læs indlæg
23. marts 2020
Tips til en sæsonklar og sikker campingvogn
Skal du på ferie med din campingvogn? Så læs med her! Der er nemlig nogen ting du skal være ekstra opmærksom på, hvis du vælger at tag på campingvogn ferie.
Læs indlæg
9. januar 2020
Pas på din bil om vinteren
Husker du, at passe ekstra på din bil om vinteren? Læs med her og få tips til, hvordan og hvad du skal være ekstra opmærksom på om vinteren med din bil!
Læs indlæg
23. december 2019
Huskeliste til bilen
Denne tid på året står ofte på længere køreture, når bl.a. familier skal samles til fejring af højtider samt på kør-selv-ferier rundt i Danmark eller måske dele af Europa. Med denne huskeliste kan du få øget din komfort samt sikkerhed, når du begiver dig ud på vejene i alt slags vejr.
Læs indlæg
4. november 2019
Tips til at blive vinterklar
Undgå problemer i glat føre og kolde tider. Vi har samlet vores bedste tips til hvordan du kan gøre din bil kampklar til vinteren. Læs med her!
Læs indlæg
30. oktober 2019
Er din bil vinterklar
Er din bil klar til vinteren? Det er vigtigt, at man sørger for at bilen er klar til en hård vinterperiode. Dette gælder i forhold til mange aspekter på bilen, alt fra rustbeskyttelse til batteriet. Læs mere omkring, hvad der er vigtigt for at DIN bil er vinterklar!
Læs indlæg
14. oktober 2019
Det er tid til vinterdæk
Få skiftet til vinterdæk, når det passer ind i din kalender. Hos AutoCenter København tilbyder vi hos vores tre afdelinger i Gentofte, Fredensborg og Hvidovre flere muligheder inden for montering, afbalancering og opbevaring af hjul.
Læs indlæg
9. september 2019
Kør mere grønt
Hos AutoCenter København går vi op i miljøet, og at man skal køre mere grønt. Mange danskere begynder, at tænke mere over et bedre miljø, og mange vælger at køre grønt. Udover at man gør noget for miljøet, så sparer du også en masse penge på benzinregningen. Læs mere omkring miljøvenlig kørsel her
Læs indlæg
26. august 2019
Slip af med den dårlige lugt i bilen
Oplever du nogen gange en dårlig lugt i bilen? Hvis ja, så er det på tide du får tjekket dit A/C system. Hvis dit airconditionanlæg ikke får service over en land periode, kan dit anlæg udsættes for bl.a. skimmelsvamp og bakterievækst. Dette kan medføre dårlig lugt, irritation i luftvejene og et dårligt indeklima.
Læs indlæg
7. august 2019
Bosch Car Service
Har du lagt mærke til, at AutoCenter København er en del af Bosch Car Service? Bosch er en stor tysk virksomhed, som producerer et væld af reservedele og komponenter til fx undervognen, elmotorer, startere og indsprøjtningssystemer og mange andre ting
Læs indlæg
24. juli 2019
Kvalitet vs. Lave priser
Hos AutoCenter København sørger vi altid for den bedste kvalitet til vores kunder. Mange vælger, at tag til "den billige mekaniker", men ender altid med at tag hen til et lidt dyrere værksted i sidste ende. Fordi når det kommer til ens bil, så er kvalitet vigtigt! Både for din fornøjelse og din sikkerhed.
Læs indlæg
8. juli 2019
Kend din bils advarselslamper
Bliver du også forvirret hver gang en advarselslampe kommer frem? Så læs med her! Mange bilister ved nemlig ikke, hvad de forskellige advarselslamper betyder. Hvis en lampe lyser gul, og du ikke reagere på den så bliver den senere hen rød, hvilket nogen gange kan være farligt.
Læs indlæg
10. juni 2019
Huskeliste til bilen
Står den nærmeste fremtid på årets kør-selv-ferie rundt i Danmark og måske dele af Europa eller ønsker du blot at øge komfort og sikkerhed under den daglige kørsel? Så er her 10 ting, du skal gøre eller opbevare i bilen.
Læs indlæg
27. maj 2019
10 tips til årets bil ferie
Skal du på bilferie i år? Så læs med her og kom sikkert afsted. Vi kommer med 10 gode råd til dig som skal på roadtrip, eller bare en kort bilferie. Bilens tilstand er enorm vigtig for din bilferie så sørg for, at få tjekket de nødvendige ting og undgå bilproblemer på din ferie.
Læs indlæg
15. maj 2019
Mohammed har fået medalje for sin svendeprøve
Hos AutoCenter København stræber vi efter, at være de mest professionelle på markedet. Vi ansætter kun de bedste, og alle vores reservedele er i topkvalitet. Vores medarbejder Mohammed, fik en medalje til sin indsat og blev ønsket tilykke af dronningen!
Læs indlæg
13. maj 2019
Tjek bilens vigtigste væsker
Har du svært ved, at vide hvad der skal tjekkes på din bil? Så læs med her. Vi forklarer dig, hvilke væsker der er vigtigt at tjekke på din bil, og hvordan du selv kan tjekke det.
Læs indlæg
8. april 2019
Vandrensningsanlæg
Hos vores dinitrol center i Avedøre er vi de eneste i Danmark, som har et Biokube vandrensningsanlæg. Vi går op i miljøet og sørger altid for, at bruge de mest miljøvenlige produkter man kan. Læs mere omkring vores Biokube vandrensningsanlæg her
Læs indlæg
3. april 2019
Sommerdæk
Hvorfor er det så vigtigt at få skiftet til sommerdæk? Vinterdæk bremser dårligere på tør vej og slides langt mere om sommeren. Dækkene er den eneste kontakt mellem din bil og vejen og er derfor ekstremt vigtige for din sikkerhed under kørslen
Læs indlæg
25. marts 2019
Forårsklar
Leder du efter nyttige tips til, at gøre din bil forårsklar? Så læs med her og bliv klogere på din bil
Læs indlæg

Hvorfor er kølervæske vigtigt?
Læs indlæg
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.