Se åbningstider
AutoCenter København
70222226

Er din bil vinterklar

« Til bloggen
Dato: 30. oktober 2019
Er din bil vinterklar?
Koldere tider står for døren og med den rette samt gode forberedelse kan du få din bil til at komme trygt og sikkert gennem vinteren.
 
Indvending oprydning og rengøring
I vintermånederne, når det er koldt uden for, lufter vi generelt mindre ud i bilen men bruger derimod gerne bilens varmeanlæg for fulde drøn. Derfor skal du sørge for at skabe et godt indeklima ved at rydde op og få luftet bilen godt igennem ved at åbne alle døre. Bank måtterne fri for støv og puds, støvsug både sæder og gulv samt puds vinduer og diverse spejle. Tør de indvendige flader af med en hårdt opvredet klud og afslut med at smøre bildørenes lister og låse.
 
Tjek bilens væsker
Som altid gælder det, at for din bil kan gøre ordentligt er det god rigtig god idé, jævnligt at tjekke bilens væsker. Her er det særligt køler-, bremse- og sprinklervæske samt motorolie. Når de koldere tider står på er det herudover vigtigt, at køler- og sprinklervæsken er frostsikret. For at få det optimale overblik og væskestanden skal disse tjekkes ved kold motor. Ved at alle væsker er fyldt på til de korrekte niveauer, giver du din bil de bedste forudsætninger for at kunne klare sig i det mere barske miljø, der snart vil indtræde.
 
Skift til vinterdæk
Ligesom det er vigtigt at få skiftet til sommerdæk, når temperaturen kommer over 7 grader, er det igen vigtigt at få skiftet tilbage til vinterdæk, når temperaturen når under de 7 grader. At køre med de rette dæk giver dig de bedste og mest optimale forhold under kørsel på vejene. Særligt i mere våde og glatte tider, har det meget at sige for din sikkerhed og vejgreb, at du kører med de rette dæk til sæsonen. Ifølge loven skal mønsterdybden på dækkene være min 1,6 mm. FDM anbefaler dog, at man skifter dæk, når der er 3 mm tilbage. Sørg desuden for at tjekke dæktrykket. Det rette dæktryk øger tilmed din sikkerhed og giver bedre brændstofsøkonomi.
 
Giv din bil en rustbeskyttelse
Generelt er det danske klima hårdt ved din bil, og dette er de fleste biler slet ikke produceret til at kunne klare. Dog er det særligt ved vintertid vigtigt at få undervognsbehandlet bilen, så den er mere hårdfør ved fugt og salt.
 
Kontrollér batteriet
Da der i vinterhalvåret bliver brugt mere strøm til sædevarme, vinduesviskere, elruder, lys osv. er det en god idé at få kontrolleret batteriets ladetilstand.
 
Lad os om klargøringen
Hvis du ikke har tid eller mod på selv at få bilen ordnet og gjort klar til vinteren, hjælper vi gerne. Hos AutoCenter København tilbyder vi gratis tilstandstjek samt et stort udvalg af ydelser inden for bilpleje, rustbeskyttelse og klargøring af din bil. Book en tid i dag på www.autocenterkobenhavn.dk/book-tid eller ring til os på tlf. 7022 2226 og hør mere om mulighederne.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
5. oktober 2020
Vinterdæk: Klæd bilen på til vinter
Vinteren er på vej og det er på tide, at få skiftet til vinterdæk. Hos AutoCenter København tilbyder vi service på højt niveau og går aldrig ned på kvalitet.
Læs indlæg
9. september 2020
Find den rette type motorolie
Er du i tvivl om hvilken motorolie der er bedst til din bil? så læs med her og bliv klogere på de utallige muligheder der findes på markedet. Hos AutoCenter København guider vi dig til, at finde den rette type motorolie til din bil!
Læs indlæg
20. juli 2020
Tips til nemt at få bilen rent indvendig
Mangler du tips til hvordan du bedst muligt kan få bilen rent indvendig? Læs med her og få de bedste tips
Læs indlæg
24. juni 2020
Gode råd til indhold i bagagerummet
Hos AutoCenter København går vi op i vores kunder sikkerhed og tilfredshed. Læs med her, og find ud af hvad der er vigtigt at have med i bagagerummet i din bil. Hvis man skal på en længere tur, kan man hurtig blive i tvivl om, hvad der er vigtigt at have med og hvad man nok ikke skal tag med.
Læs indlæg
18. juni 2020
Er din bil klar til at tag familien på sommerferie?
I har besluttet jer, for I ville tag bilen på sommerferie. Men er din bil klar til roadtrip? Det enormt vigtigt, at man tjekker sin bil igennem inden man tager på sommerferie med bilen. Hos AutoCenter København sørger vi de væsentlige punkter på din bil. Et sommerferietjek hos AutoCenter København er gratis
Læs indlæg
4. maj 2020
Hvornår skal man skifte dæk?
Hvilke dæk skal man skifte til, og hvornår skal man skifte dæk? Dette er noget mange billister ofte er forvirret over. Hos AutoCenter København, gør vi alt hvad vi kan gøre for, at vejlede dig korrekt i forhold til din bil. Læs med her og bliv klogere på, hvornår man skal skifte dæk
Læs indlæg
23. marts 2020
Tips til en sæsonklar og sikker campingvogn
Skal du på ferie med din campingvogn? Så læs med her! Der er nemlig nogen ting du skal være ekstra opmærksom på, hvis du vælger at tag på campingvogn ferie.
Læs indlæg
9. januar 2020
Pas på din bil om vinteren
Husker du, at passe ekstra på din bil om vinteren? Læs med her og få tips til, hvordan og hvad du skal være ekstra opmærksom på om vinteren med din bil!
Læs indlæg
23. december 2019
Huskeliste til bilen
Denne tid på året står ofte på længere køreture, når bl.a. familier skal samles til fejring af højtider samt på kør-selv-ferier rundt i Danmark eller måske dele af Europa. Med denne huskeliste kan du få øget din komfort samt sikkerhed, når du begiver dig ud på vejene i alt slags vejr.
Læs indlæg
4. november 2019
Tips til at blive vinterklar
Undgå problemer i glat føre og kolde tider. Vi har samlet vores bedste tips til hvordan du kan gøre din bil kampklar til vinteren. Læs med her!
Læs indlæg
30. oktober 2019
Er din bil vinterklar
Er din bil klar til vinteren? Det er vigtigt, at man sørger for at bilen er klar til en hård vinterperiode. Dette gælder i forhold til mange aspekter på bilen, alt fra rustbeskyttelse til batteriet. Læs mere omkring, hvad der er vigtigt for at DIN bil er vinterklar!
Læs indlæg
14. oktober 2019
Det er tid til vinterdæk
Få skiftet til vinterdæk, når det passer ind i din kalender. Hos AutoCenter København tilbyder vi hos vores tre afdelinger i Gentofte, Fredensborg og Hvidovre flere muligheder inden for montering, afbalancering og opbevaring af hjul.
Læs indlæg
9. september 2019
Kør mere grønt
Hos AutoCenter København går vi op i miljøet, og at man skal køre mere grønt. Mange danskere begynder, at tænke mere over et bedre miljø, og mange vælger at køre grønt. Udover at man gør noget for miljøet, så sparer du også en masse penge på benzinregningen. Læs mere omkring miljøvenlig kørsel her
Læs indlæg
26. august 2019
Slip af med den dårlige lugt i bilen
Oplever du nogen gange en dårlig lugt i bilen? Hvis ja, så er det på tide du får tjekket dit A/C system. Hvis dit airconditionanlæg ikke får service over en land periode, kan dit anlæg udsættes for bl.a. skimmelsvamp og bakterievækst. Dette kan medføre dårlig lugt, irritation i luftvejene og et dårligt indeklima.
Læs indlæg
7. august 2019
Bosch Car Service
Har du lagt mærke til, at AutoCenter København er en del af Bosch Car Service? Bosch er en stor tysk virksomhed, som producerer et væld af reservedele og komponenter til fx undervognen, elmotorer, startere og indsprøjtningssystemer og mange andre ting
Læs indlæg
24. juli 2019
Kvalitet vs. Lave priser
Hos AutoCenter København sørger vi altid for den bedste kvalitet til vores kunder. Mange vælger, at tag til "den billige mekaniker", men ender altid med at tag hen til et lidt dyrere værksted i sidste ende. Fordi når det kommer til ens bil, så er kvalitet vigtigt! Både for din fornøjelse og din sikkerhed.
Læs indlæg
8. juli 2019
Kend din bils advarselslamper
Bliver du også forvirret hver gang en advarselslampe kommer frem? Så læs med her! Mange bilister ved nemlig ikke, hvad de forskellige advarselslamper betyder. Hvis en lampe lyser gul, og du ikke reagere på den så bliver den senere hen rød, hvilket nogen gange kan være farligt.
Læs indlæg
10. juni 2019
Huskeliste til bilen
Står den nærmeste fremtid på årets kør-selv-ferie rundt i Danmark og måske dele af Europa eller ønsker du blot at øge komfort og sikkerhed under den daglige kørsel? Så er her 10 ting, du skal gøre eller opbevare i bilen.
Læs indlæg
27. maj 2019
10 tips til årets bil ferie
Skal du på bilferie i år? Så læs med her og kom sikkert afsted. Vi kommer med 10 gode råd til dig som skal på roadtrip, eller bare en kort bilferie. Bilens tilstand er enorm vigtig for din bilferie så sørg for, at få tjekket de nødvendige ting og undgå bilproblemer på din ferie.
Læs indlæg
15. maj 2019
Mohammed har fået medalje for sin svendeprøve
Hos AutoCenter København stræber vi efter, at være de mest professionelle på markedet. Vi ansætter kun de bedste, og alle vores reservedele er i topkvalitet. Vores medarbejder Mohammed, fik en medalje til sin indsat og blev ønsket tilykke af dronningen!
Læs indlæg
13. maj 2019
Tjek bilens vigtigste væsker
Har du svært ved, at vide hvad der skal tjekkes på din bil? Så læs med her. Vi forklarer dig, hvilke væsker der er vigtigt at tjekke på din bil, og hvordan du selv kan tjekke det.
Læs indlæg
8. april 2019
Vandrensningsanlæg
Hos vores dinitrol center i Avedøre er vi de eneste i Danmark, som har et Biokube vandrensningsanlæg. Vi går op i miljøet og sørger altid for, at bruge de mest miljøvenlige produkter man kan. Læs mere omkring vores Biokube vandrensningsanlæg her
Læs indlæg
3. april 2019
Sommerdæk
Hvorfor er det så vigtigt at få skiftet til sommerdæk? Vinterdæk bremser dårligere på tør vej og slides langt mere om sommeren. Dækkene er den eneste kontakt mellem din bil og vejen og er derfor ekstremt vigtige for din sikkerhed under kørslen
Læs indlæg
25. marts 2019
Forårsklar
Leder du efter nyttige tips til, at gøre din bil forårsklar? Så læs med her og bliv klogere på din bil
Læs indlæg

Hvorfor er kølervæske vigtigt?
Læs indlæg
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.